work - Chi Hung Adidas work - Chi Hung Adidas
Chi Hung Adidas

The Chi Hung Adidas project totalled 3,000sqm of extension and refurbishment of their existing office. The most eye-catching feature has to be the main lobby area, with a curved and wavy ceiling directing all attention to the reception. The floor is carpeted in brown with the Adidas signatory stripes marked in cream. Informal gatherings may be held along both sides of reception, hosted by low comfortable sofas.

With high ceilings, the design of this office, created by world-class architecture and interior design firm dwp, provides a refreshing, open feel, for a professional and efficient organisation. Accessible from reception are the public and office areas, which consist of general offices for staff, an executive area for management, large conference rooms, a library and showroom. Workstations are enclosed by low shelving units, to maintain an open space, in which people interact fluidly.

The showroom is ideally located, where the impressive existing architecture of the high-vaulted roof can be highlighted. Natural light permeates via the square windows of the vaulted roof, to augment a calm, yet bright, ambience.

Location: Vietnam
Area: 3,000 sqm
 
workplace
banking & finance
      Linkedin     
© 2014 dwp, all rights reserved