work - IRAS work - IRAS work - IRAS work - IRAS work - IRAS work - IRAS

When redefining the original IRAS office that had first been installed twelve years prior, world-class architecture and interior design firm dwp provided a fresh new interior for staff and had to streamline the space, with the reduction of the number of occupied floors by four, although the headcount was to remain the same. The project became an exercise in efficient space planning and workstation remodelling, whilst still maintaining strict government guidelines for workplace solutions.

The end result provides a vibrant interior full of fun colours and textures. Breakout areas were opened up, in order to become community spaces, and meeting rooms were redesigned to accommodate the latest in AV facilities. The office areas became bright and open, promoting interaction and cooperation.

Location: Singapore
Area: 120,000sqft
banking & finance
© 2014 dwp, all rights reserved