work - UBS work - UBS work - UBS
The proposed design is a simple and functional response to the brief provided by USB Warburg.
Our response to the client brief has been to work effectively with the geometry of the building, maximizing the useable area, natural light and the advantages of the double height volume.

The reception becomes the focal point and takes on an almost sculpturistic quality with its stark glass curved wall surfaces and contrasting stone floor. The reception leads to the Meeting Rooms, Waiting Lounge, breakout area and the back office functions.

The materials selection for the office is based on a modern, sophisticated yet neutral colour scheme. We have introduce a warm maple timber veneer for the entry areas with off white spray painted walls and stone features understated yet form the basis of highlighting strong architectural elements within the space.
The overall concept allows for a comfortable working environment and the neutral colours are soothing to the eyes which give a sophisticated look throughout.

Location: Singapore
banking & finance
© 2014 dwp, all rights reserved