work - Johnson & Johnson Consumer work - Johnson & Johnson Consumer
Johnson & Johnson Consumer

World-class international architecture and design firm dwp pushed the boundaries, when designing the cutting-edge facilities for Johnson & Johnson's new 4,000sqm office centre space in Bangkok, Thailand, that is set to become a benchmark in the region.

Determined to reflect the 'J&J Credo', by providing an enriching environment for employees and visitors alike, dwp's design brought the outside in, using glistening translucent flooring, textured materials, vivid autumnal colours and floor-to-ceiling windows, allowing natural light to flood in. An inspiring use of graphics and details, in all aspects of the design, provides approachable and functional zoning inside the complex of this dynamic company, optimizing usability and convenience for J&J employees.

dwp's design also seamlessly flows outside, where dwp's new architectural facade and landscaping designs conspired to exude a sense of instant welcoming calm.

Location: Bangkok, Thailand
Area: 4,000sqm
Completion: August 2009
 
workplace
banking & finance
      Linkedin     
© 2014 dwp, all rights reserved